måndag 10 september 2012

Sensommar

Varmt och skönt har det varit idag. Nästan så att man inte tror sina ögon .
Gästerna sparade lite soppa igår som jag åt till lunch idag, den var lika god som då.
Nu är det nya planer för lördag, då makens kusin kommer på besök.
Denna lilla förrätt tänkte jag skulle passa.

Honungsfylld getostgömma

25 g pinjenötter
8 st pumpernickelskivor
120 g getost
8 tsk flytande honung
färsk timjan



1. Sätt ugnen på 200°. Rosta pinjenötterna i torr stekpanna.
2. Bred ut getosten på pumpernickeln i ett jämnt lager. Gör en liten grop i mitten med tummen.
 Fyll med flytande honung.
3. Strö över pinjenötterna. Ljumma allt mitt i ugnen 2 minuter precis före servering. '
Garnera med färsk timjan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar