fredag 26 oktober 2012

Hektisk vecka är slut

Ledsen för dålig uppdatering denna veckan men allt har bara gått i ett och jag har stupat i säng på kvällen.

Veckan avslutades iallafall jättemysigt med besök av fina Ulrika med familj. Då vi hade strömavbrott i 12 timmar innan så blev det inget av den middagen jag planerat. Vår mataffär var stängd under avbrottet också. Så det blev tacos med dotterns goa guacamole och till efterrätt fruktsallad med anansgrädde. Både recepten hittar ni här på bloggen.

Ulrika berättade om en rolig grej de startat med några vänner, matlag. De är tre familjer som varje onsdag träffas hos varandra och värdfamiljen ansvarar för middagen. De har satt upp några enkla regler så som att det ska vara vardagsmat, inget vin och ingen efterrätt. Senast 20:00 är kvällen slut också.
Lät fantastiskt trevligt och roligt avbrott i vardagen. Jättebra att sätta upp enkla regler som gör att det håller sig på just en vardagsnivå.

Det får bli dagens tips!

Idag blir att stå och försöka sälja av massa gamla grejer som vi behöver bli av med på en loppis.
Lena har också fyllt bilen med saker och det kommer säkert bli en rolig dag...Kooom och köp!!! :)

Lovar att återkomma med recept imorgon för då ska jag och minstingen baka bröd. Han hade med sig ett recept hem från hemkunskapslektionen som vi måste testa.

1 kommentar:

  1. Tack för trevligaste fredagskvällen på länge! Barnen pratar fortfarande om den " där supergoda grädden" �� hoppas ni blev av med mycket grejer idag! Stor kram, Ulrika ��

    SvaraRadera