Grekisk kyckling 4 port
400 gr kycklingfilé
Arla smör
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 vitlöksklyftor eller 1 gul lök (vi valde vitlök)
2 dl hönsbuljong
50 gr apetinaost
2 tsk oregano
2 tsk kinesisk soja
1 msk vetemjöl
2 dl Arla köket matyoghurt
8-10 svarta oliver
färsk oregano
soltorkade tomater
Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Koka pastan.
Fräs löken i smör i en kastrull. Tillsätt buljong, mosad Apetinaost, oregano och soja.
Rör ut mjölet i matyoghurten och rör ner i såsen. Lägg i kycklingen och låt den koka i såsen i ca 10 min. Garnera med smulad Apetinaost, oliver och färsk oregano.
Servera med pasta och en god sallad.
Kram Britt-Marie
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar