lördag 17 november 2012

Trevlig fest med goa arbetskamrater

Igår kväll blev det ingen tacos för min del. Det var dags för fest med goa arbetskamrater och där bjöds på en väldigt god buffé. Yoghurtmarinerade kycklingspett, oxfilé, rödbetor med getost, sallad, västerbottenost, skaldjursrullar och gott bröd. Till efterrätt en jättegod men mäktig chokladtårta med grädde och/eller hallonsås till...mums.

Idag blev det en dag på stan och egentligen skulle vi ätit lunch på något mysigt kafé men det hade alla andra tänkt också så det slutade med att vi hamna på Max och åt hamburgare. Inte lika roligt eller mysigt men mätta blev vi. Därför blev det bara varma smörgåsar till kvällsmat vilket jag hoppade över och istället gjorde jag en tallrik med keso, hallon, banan, clementin och solrosfrön.

Jag gillar ju att testa nya saker och häromveckan kunde man anmäla sig till att testa en ny müsli via smartson.se. Förra veckan fick jag meddelande om att jag blivit utvald att få testa ...kul! Så idag var jag och hämtade ut müslin i affären och imorgon bitti ska familjen få testa den till söndagsfrukosten. Efter diskussion kring middagsbordet häromdagen kom vi fram till att vi ville testa smaken hallon och melon. Återkommer med vad familjen tycker om den.
Kram Britt-Marie

1 kommentar:

  1. ha ha, jag blev också testpilot. Och Marcus! så jädrans vad vi ska äta musli framöver. Har inte smakat den än, valde blåbär/vanilj. Det enda jag tycker var synd är att den innehåller en hel del socker. Kram kram

    SvaraRadera