söndag 4 november 2012

Strömstad spa och resort

En mysig helg närmar sig sitt slut.
Anders (Lenas man) och Thomas (B-M:s man) fick denna spahelg i födelsedagspresent. En bra present som hela familjen fick ta del av :)


Strömstad spa och resort hade ett bra höstlovspaket där även barnen var välkomna så det passa oss perfekt.
I paketet ingick ett stort familjerum, tillgång till badet, buffé och frukost. För vår familj (B-M) på fem personer betalade vi endast ca 2500 kr.

Rummen var jättefina, rymliga och inredda som en liten lägenhet med köksvrå. Från balkongen kunde vi se viken intill.
Badet var fräscht och rätt stort. Det var inte så lugnt eftersom det var en del barn där men ändå ingen jobbig ljudnivå eller stökigt. Det enda som man möjligtvis kan klaga på var att golven var så hala, minstingen ramlade en gång men det gick bra.


Efter mycket bad så var vi alla hungriga. Vi tog en kycklingwrap med pepparrotsdressing...mmm så god och så mycket man fick. 
På kvällen väntade en stor härlig buffé i en trevlig restaurang på hotellet.  Buffén innehöll både kallskuret, läckerheter från havet och gott småplock. Allt fräscht upplagt.


Det fanns endast en sak som gjorde oss besvikna och det var pannacottan. Älskar pannacotta och den såg så inbjudande ut. Tyvärr hade den skurit sig, troligen för att den var gjord i en stor form. Men det fanns både tiramisu och en god tårta till att välja på så vi fick allt sötbegäret mättat.

De hade gjort ananas i sweet chilisås och det kommer vi definitivt att testa hemma. Riktigt gott till en god sallad.

Ja mätta blev vi...mycket! Fast när morgonen kom var vi redo att äta av den goda frukostbuffen som till största delen var ekologisk och även här blev vi inte besvikna. ( Mer än att de inte hade pannkakor som en pannkaksgalning som jag alltid vill ha/ B-M). Långfrukost med flera koppar kaffe, gott bröd och färsk frukt blev det. Övriga i familjen tog äggröra och bacon. Äggröran visade sig vara en riktig hit och det får nog bli till äggröra till helgfrukosten nästa helg.

Ja ännu en trevlig trip att tänka tillbaka på nu när mörkret och vintern närmar sig med stormsteg. Nu väntar en ny vecka med jobb men även trevligheter.

1 kommentar:

  1. Vilken underbar upplevelse det låter som att ni hade! Skulle du kunna tänka dig att berätta lite om den i en kommentar på vår sida så att ändå fler kan få ta del av den? Och förhoppningsvis få det lika härligt :)

    Spa & Resort Strömstad hittar du här: http://sparesorts.se/2013/09/28/spa-resort-stromstad/

    SvaraRadera