lördag 29 december 2012

Julledigheten

Ja jisses vad skönt det är att vara julledig, sover, myser, fixar och donar. Framförallt vi gör vad vi känner för och har inga måsten planerade! På så sätt är nog julledigheten skönar än sommaren då man oftast ska försöka hinna med så mycket som möjligt.
Vi hade iallafall en väldigt mysig julafton med Lena och familjen. Vi åt middag hemma hos Lena och sedan tog vi en skön promenad hem till oss (perfekt när alla var mer än mätta) och vi hann lagom hem till tomten knackade på dörren. Oturligt nog missade min make tomten i år igen då han var och tackade grannen för snöskottningen ;-)
Sedan blev det julgodis och lite motion till Just dance 4 som barnen hade fått i present på morgonen. Det var skönt att röra på sig efter all mat och gott.

En digert julbord var det och som avslutning min mammas ris a la malta med saftsås som är den godast som finns. Har testat många olika men den är absolut bäst. Lite bilder från julmaten har ni redan fått av Lena men här kommer iallafall några till.


Nu väntar nyår och menyn kommer bli en klassisk med toast Skagen till förätt, oxfilé med potatisgratäng och vitlökssmör och till efterrätt en vit chokladmousse med krossad polkagris...mums!

Kram Britt-Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar