söndag 4 augusti 2013

Härliga sommardagar

Går kvällen blev en trevlig skön sommarkväll med Lena och familjen. Vi kunde sitta ute rätt så länge utan att bli uppäten av myggen. Dessa dagar kommer vi leva på länge nu i höst.
Kvällens samtal handlade mycket om vår gemensamma resa framöver till underbara Grekland...som vi längtar!!

Till kvällens middag hade maken gjort fylld fläskfilé som vi grillade. Innan dess så fick vi Lenas goda förrätt som hon skriver om i inlägget innan. Testa det, det gillas av både vuxna och barn!


Fylld fläskfilé

1 fläskfilé
Blanda fetaost, parmesan och soltorkade tomater.

Gör en skåra i fläskfilé och fyll med röran. Bind med steksnöre och
 krydda fläskfilén med någon god rub. Vi hade Caj P smoked chipotel. 

Servera med en god sallad och med grillade aubergines 
som du saltat och haft olivolja på, se bild nedan.






Till efterrätt när man grillar är det perfekt att använda eftervärmen på 
grillen till att göra paket med frukt och choklad. Det blir så gott!!
Igår använde vi persikor som vi delade och tog ur kärnan på. 
En Marabou chokladbit i varje och i ett foliepaket. Servera med glass.

Nu väntar en ny arbetsvecka och vad det ser ut som så håller vädret i sig 
så vi kan njuta av härliga kvällar.

Kram Britt-Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar